Frakt & leveranspolicy

Vi på ModernHomes är dedikerade till att säkerställa en smidig och pålitlig leveransupplevelse för våra kunder. Nedan följer vår policy för frakt och leverans:

Separata Leveranser: Av logistiska skäl kan vissa artiklar i samma beställning skickas separat, vilket kan resultera i att du får dina produkter i flera paket. För att garantera korrekt och snabb leverans, vänligen dubbelkolla och ange din leveransadress korrekt under utcheckningen.

Ansvar för Leveransadress: Observera att vi inte ansvarar för förlorade paket till följd av ofullständig eller felaktig adress angiven av kunden. Det är av yttersta vikt att du verifierar dina leveransuppgifter för att undvika eventuella leveransproblem.

Bearbetningstid och Leveranstid: Vår standardbehandlingstid för beställningar är 1-3 arbetsdagar efter orderns placering. Därefter beräknas leveranstiden till 5-8 arbetsdagar. Dessa tider är ungefärliga och ModernHomes kan inte garantera specifika leveransdatum.

Spårningsnummer och Leveransbekräftelse: När din beställning har behandlats, genererar vi ett spårningsnummer och skickar det till dig via e-post tillsammans med en leveransbekräftelse. Om du inte har fått ditt spårningsnummer inom 5 arbetsdagar, vänligen meddela oss via e-post på info@ModernHomes.se och inkludera ditt beställningsnummer.

Förseningar och Oförutsedda Omständigheter: Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt som möjligt. Dock kan oförutsedda omständigheter såsom helgdagar, naturkatastrofer, transporterstrejker eller andra händelser utanför vår kontroll leda till förseningar. Om din leverans överskrider 30 arbetsdagar erbjuder vi full återbetalning för att säkerställa din tillfredsställelse.

Avgift för Ej Uthämtade Varor: Vid ej uthämta varor tillkommer en avgift på 79 SEK för att täcka administrativa kostnader från speditörerna.

Ersättning vid Ej Mottagen Levererad Vara: Om ditt spårningsnummer indikerar lyckad leverans men du inte har mottagit varan på grund av felaktig adressinformation, kan vi erbjuda ersättning efter mottagande av en korrekt leveransadress, med förbehåll för en hanterings-/fraktavgift på 70 SEK.

Avbeställningar: Avbeställningar och ändringar i orderinformation accepteras strikt inom 24 timmar efter orderns placering, förutsatt att den inte har fullföljts. Vänligen kontakta oss via e-post på info@ModernHomes.se och ange ditt ordernummer.

Vi på Tamivo frånsäger oss ansvar för förseningar eller fel som beror på omständigheter utanför företagets kontroll. Vi är dedikerade till att tillhandahålla korrekta och tillförlitliga tjänster för våra kunder.

Kontakta Oss: För eventuella frågor eller förfrågningar gällande frakt och leverans, vänligen kontakta oss på info@ModernHomes.se. Vi är här för att hjälpa dig och säkerställa din fulla tillfredsställelse med våra produkter och tjänster.

Tack för att du valt att handla med oss på ModernHomes.