Gå vidare till innehåll

FRI FRAKT ENDAST IDAG

UPP TILL 60% RABATT PÅ UTVALDA PRODUKTER

KONTAKTA OSS

Frakt

Ja, det är sant! Vi har gratis frakt på alla beställningar i Sverige.

Det tar normalt 1-3 arbetsdagar att behandla din beställning efter du fått en bekräftelse (Mindre förseningar kan tillkomma). Vi skickar måndag till fredag, exklusive helger och helgdagar. Vi skickar INTE samma dag. Du kommer att få en bekräftelse  via e-post med spårningslänk när din beställning skickas. Det kan ta upp till 48 timmar innan du får denna leveransbekräftelse via e-post.

Ha i åtanke om felaktig eller ofullständiga adresser anges, eller om det finns overifierade detaljer med din beställning, kan det försena behandlingen med ytterligare 1-2 arbetsdagar. Vi uppmuntrar alla kunder att noggrant granska sin frakt- och faktureringsinformation innan ni checkar ut för att säkerställa att eventuella förseningar undviks.

Ditt paket kan kräva signatur och i vissa fall inte. De flesta paket levereras till postlådan eller ytterdörren på den angivna adressen, med det är upp till leveransbudet att avgöra om paketet är säkert att lämna utomhus. Om de anser att det är osäkert så kommer de att köra paketet till närmsta lokala postkontor eller boka om till en annan leverans.

Vi har en genomsnittlig leveranstid på 6-10 arbetsdagar till Sverige.

FEL ADRESS

Det är köparens ansvar att se till att hon eller han anger leveransadressen korrekt. Vi gör vårt bästa för att påskynda bearbetnings- och leveranstiderna, därför finns det ett mycket litet tidsintervall för att avbryta/ändra i din beställning. Om du bestämmer dig för att ändra din leveransadress, vänligen skriv till oss på info@tamivo.se så snart du lagt din beställning. Vi kommer att göra vårt bästa för att göra ändringen, men vi kan inte garantera att vi kommer kunna göra det.

Om det är försent för vårt team att göra ändringen på din beställning, då är det enda vi kan göra att vänta och se om paketet returneras till vårt lager. Sedan kan vi skicka ut paketet till rätt adress eller ge dig en full återbetalning.

RETURER

Genom att göra en beställning hos Tamivo så ansvarar du för returkostnaden. Vänligen se vår returpolicy för mer information om hur du returnerar dina paket.

Gratis frakt

Vi erbjuder gratis frakt i hela Sverige

KLARNA

Betala direkt, betala sen eller dela upp

Enkla Returer

Inte nöjd? Returnera enkelt dina varor